Kategorier
Pill

Ode till min ipod

Ipod G3

Efter knappa 30 månaders tjänstgöring kom igår natt nådastöten. Två hårda fall i nattmörkret fick den förut så uthålliga hårddisken att ge upp. Efter att försiktigt att skruvat upp ipoden kunde jag bara konstatera att det inte var någon sladd som hade hoppat ur. Mina 40 GB var för alltid borta.

Ingen sorg som inte leder till förbättring – efter att ha velat mellan att köpa en sexig 8 GB Nano så beställde jag till slut en 20 GB större disk, en Toshiba MK6006GAH som ska vara kompatibel med min ålderdomliga modell.

Förhoppningsvis hinner den bli levererad innan helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.