Kategorier
Pill Webbtjänster

Undervakning: Bodström siktad i Östersund och Umeå

Webbplatsen Undervakning – som med någon slags pubertal rättivsepatos manat för ”bevakning” av Tomas Bodström, har i dagarna fått de första bidragen inskickade. Det är bilder med anonym källa som visar Bodström i olika offentliga situationer.

Bodström strosar

Även om jag i vanliga fall brukar tala varmt om aktivism så är jag tveksam till att den här kampanjen – i bästa fall kan den användas som ett i instrument att lyfta övervaknignsfrågan i media. Problemet är ju inte Bodström i sig, utan de intressen som han arbetar för.

Tomas Bodström får flygblad

Jaja, det är i vilket fall roligt att se hur den alltid kaxige braten ser ut att bleka litet efter att han har ett exemplar av piratpartiets propagandablad ”Bodströms bästa”.

Bodström är litet mer bekymrad

—–
Andra bloggar om: , , , Intressant yo

2 svar på ”Undervakning: Bodström siktad i Östersund och Umeå”

Hej!

Jag är en av personerna bakom Undervakning och jag vill bara säga att jag håller med dig om att Bodström inte var det stora problemet. Jag tror du kommer att gilla ”nya Undevakning” som fokuserar mindre på ikoner och mer på konkret politik. Läs gärna mer på vår startsida!

/Jon

Ja Jon – de som kämpar för ett friare och öppnare samhälle och/eller levererar en kritik av övervakningstendenser lär få betydligt det betydligt tuffare nu. Snubbarna som tar över rodret har ju tillgång till betydligt vassare och halare thinktanks än vad klumpedunsarna i (S) någonsin haft. Eftersom de i mångt och mycket faktiskt är industrin och inte behöver gå omvägar för att få förankring eller nå samförstånd så får de helt annat spelutrymme. Det glädjer mig därför att Undervakning byter fokus. Fint det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.