Invites till filmtjänsten Voddler

Voddler, filmtjänsten som med lite oklar affärsmodel som erbjuder gratis streaming av filmer via en desktopklient i Windows och OS X, har fått mycket buzz det senaste halvåret.

Om det är någon där ute som ännu inte har provat den hypade tjänsten  så har jag fem stycken beta-inbjudningar att dela ut.

Droppa en kommentar, skicka ett DM eller mejla om du vill ha din alldeles egen voddler-invite.

Alla invites försvann snabbt.

0 kommentarer

 1. Jag skulle jättegärna vilja ha en invite, har letat i flera dagar efter en invite. Det var ju så mycket lättare att få tag i Spotify när de kom. Men när du får in fler hoppas jag du skickar en till mig! =)

 2. Snälla du skulle verkligen behöva en! Jag känner det 😀

  Tack tack !!

  Stina

 3. Skulle gärna snappa upp en invite, såg dock att du inte hade fler kvar nu, men om du får in flera så skulle jag gärna vilja ha en 🙂

 4. Synd att dina invites tog slut så snabbt..hade gärna velat lägga rabarber på en sådan. Men får du in några fler så ställer jag mig på kö! 🙂

 5. Vill völdigt gärna ha en invite om det finns någon kvar? Har letat som en dåre! 🙂

 6. Jag vill gärna ha en invite. Det känns som att jag har letat i hundra år. Så de skulle vara jätte kul om jag skulle kunna få en.

 7. Jag gör som Albertina. Om du får tag på fler invites hoppas jag också att jag får tag på en.

  Mvh Christer

 8. Hej, om du har en invite kvar skulle jag uppskatta om du kunde vara så snäll och skicka en till mig 🙂

 9. Hej!
  Skulle gärna uppskatta en Voddler-invite för att jag skulle vilja slippa ladda hem filmer 🙂

 10. Jag vill ha en invite till voddler för att jag ska kunna ta del av ett lagligt alternativ för att kolla på film. Jag älskar att kolla på filmer men jag är ännu inte gammal nog att tjäna in pengar nog så jag har någonting över i slutet av månaden till att lägga ut på dvd-filmer. Går bara på gymnasiet i nuläget. Så för att jag inte ska bli tvungen att ”tanka” så skulle det vara riktigt snällt av er att ge mig en invite. Betalar dock gärna en månadsavgift när det är möjligt!
  Gott nytt år! Jag ser fram emot ett 2010 med mängder av filmer, läsk och smörsmakande popcorn!

 11. Hej
  Jag skulle verkligen uppskatta en Voddler-invite! Man får lite fritid från plugget och speciellt eftersom man gillar film :).

 12. Jag skulle behöva en invite för att det finns bara massa böcker här hemma och jag HATAR att läsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Hei, en liten Norsk kar her 😉
  ME WANT INVITE :p
  Har ventet i 7 månder og enda ikke fått noen invite 🙁

 14. Skulle vara skönt med en invite <3 , jag kommer att sitta varje kväll 😀

 15. Hej.. filmfantasten här har inte råd att köpa eller hyra alla de filmer som finns där ute som man vill se. Väntat sedan i våras på en invite men inte fått någon, jag hoppas på er och skulle vara väldigt tacksam

 16. Tar gärna emot en voddler invite 😀 Najjs med laglig film online lr? 😀

 17. Heey, jag är så tött på att vi alldrig kan vara hema hos mig på filmkväll för att jag inte har någon dvd. Med voddler skulle det vara packat i min soffa varje helg. Det skulle vara grymt om jag fick en invite!

 18. Skulle vara asnice med en invite 😛 Skulle inte kunna skicka en möjligtvis :DD?

 19. Vore fullständigt underbart med en invite så jag kunde sätta på en god film och bara njuta.

  Ha det bäst!

 20. Hej

  skulle verkligen uppskatta en invite då jag älskar att se på film och väldigt offta försöker streema.tyvärr bruker det inte gå så bra men hoppas på att voddler ska funka bra

  Gott nytt år
  kramar

  Ebba

 21. halloj:) skulle gärna vilja få en voddler invate för jag gillar film så mycket och skulle vilja kunna se på datorn ist för tvn:D

 22. När man sitter hemma och är arbetslös så finns det inte så mycket annat att göra än att pilla i naveln och får jag ingen invite så skyller jag mina skavsår jag kommer få i naveln på er =)

 23. Skulle vara jättekul att få en då man inte har så mycket tid för annat än skolan :/

 24. Jag skulle gärna ta en invite, älskar att titta på film och har försökt få tag i en hur länge som helst

 25. jeg har ikke så veldig mye penger, og det jeg har kan jeg ikke bruke på å kjøpe en haug med filmer. og nedlastring er ikke lov, så voddler hadde vert ideelt.

 26. En invite skulle sitta fint, så man kan utnyttja tiden man har, eller den tiden man egentligen borde lägga på läxor eller annat men hellre vill lägga på att titta på en film och utbilda och underhålla sig lite. Med en students ekonomi är det svårt att lägga filmtittandet i första hand och jag skulle verkligen uppskatta en invite.

 27. Jag skulle väldigt gärna vilja ha en invite till voddler. Det skulle förgylla mina filmhemmakvällar något grymt! ;D

 28. Hej! Jag skulle verkligen uppskatta det om jag fick en voddler invite, för jag älskar film, och jag går utbildning för film. Jag skulle vilja ha voddler för att jag skulle kunna lära mig nya saker och njuta. Jag brukar försöka streama, men det är det trögaste som finns. Tack för att du ger oss denhär möjligheten.
  Tack på förhand 😀

 29. Jag skulle gärna vilja få en invite för att jag älskar att kolla på filmer och om jag nu hade fått den inviten hade jag vart så himla glad!

 30. jag skulle gärna ha voddler så jag kan ligga i sängen 24/7 och bli ännu fetare och aldrig behöva gå på bio mer 🙂

 31. Hej hej, skulle gärna vilja ha en invite till voddler, skulle va en grymt bra start på det nya året…mvh Linda

 32. Hej!Hoppas att det forfarande går att få en invite,för det vore fint i vintermörkret.

  Tack på förhand hälsningar Urban.

 33. Hej! Jag har letat överallt och skulle jätte gärna vilja ha en invite! 🙂

  Kram

 34. Hej! En voddler invite skulle inte vara helt fel! Sitter o pluggar inför tentan och skulle behöve något att muntra upp mig med! MVH

 35. Jag behöver en invite bara för att jag älskar film och att jag känner att jag är värd det. Efter massor av slit för att lyckas få och inte lyckats, Många timmar framför datorn men till inget resultat 🙁

  God Fortsättning !

 36. Jag skulle jätte gärna vilja ha en voddler invite eftersom man då slipper hålla på att ladda ner filmer olagligt och det vore skit bra att kunna kolla på film på tvn via datorn med bra kvalité 🙂

 37. Hej, gott nytt år.
  Jag vill ha voddler för jag har försökt få en invite i 2 år nu säkert. Det fungerar ju ungefär som spotify fast med film och jag har varit så nöjd med spotify, och jag älskar givetvis film. Jag har själv tänkt för många år sedan om det fanns något sånt här program som fungerade såhär. Det är ju en fantastisk upplevelse att titta film gratis på detta viset. Sen hittade jag voddler av stor förvåning. Blev överlycklig men sen fick jag aldrig någon invite. Det var riktigt synd, jag hade använt voddler hela tiden. Min kompis har voddler och jag är så himla avundsjuk. Jag hade kunnat köpa det av han för 5000 kr. Men han tycker om det så mycket och vill tyvärr behålla det själv.

  JAG ÄLSKAR FILM!
  SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA..

  Mvh Martin!

 38. Goddagens!

  Som du vet lever vi i knapra tider och pengar är det ont, särskilt för studenter som mig och andra sådana. Film är något fantastisk och jag vill ju inte vara störa lagens ordning genom att ladda ned något. Det är därför jag skulle behöva en invite!

 39. Grymt!
  Hade älskat om du hade kunnat skicka en till mig, mysigt att kunna kolla på film när man vill.
  Tack på förhand

 40. Hej!
  Jag bönar och ber på mina bara knän……. – Skulle jag kunna få en invite?

 41. En invite till voddler jag gärna vill få, så slipper jag kanske till biografen gå, för kylan är hård och skorna är slitna, efter ett par mil börjar fingrarna vitna. Stortån den domnar redan vid mil tre, vid fyra hänger snoret knappt me, vid fem är rumpan alldeles kall, och sulan gick av, usch vad det small. Du hör, bioresan är inte så grann, och knappt nästan sann. Men med 6 mil till bion och fetaste bredbandslinan blir voddler ett slut på biopendlingspinan.

 42. Hej!
  Som alla andra vore det la roligt med en Voddler-invite! Jag är en filmtokig person! Älskar att se filmer och film är faktiskt bäst att se hemma och har man datorn kan man se film vartsomhelt, närsomhelst! I vardagsrummet, hos vänner, i köket, när man sitter på toan, eller när man ligger i sängen! Det är ju fucking underbart att se film då man ligger ihopkurad i sängen med en påse chips eller popcorn och bara kan njuta av en schysst film 🙂

  God Jul i efterhand och Gott Nytt År!!

 43. En invite till voddler behöver jag. Jag kan knappast gå ut i kylan för det är typ nästan 20 minus varje dag. Varje gång jag vill gå på bio är det för kallt eller har vi inte råd. En invite till voddler är mitt endå hopp annars kan jag aldrig se på film igen. Jag försköker hålla värmen varje dag men det går inte av den kylan vi har här, snälla jag behöver verkligen en invite till voddler snälla jag ber er.

 44. Jag behöver en invite för att jag gillar att ta det lungt , vara hemma och spendera kvällar framför tv:n och titta på filmer och förhoppningsvis med en voddler invite så kan jag utöka mitt film tittande.

 45. Hej
  Jag och familjen skulle bli överlyckliga om vi fick en invite som början på det nya året

 46. För att jag har försökt få tag i en voddler invite i snart 2 månader, för att jag älskar film, för att jag nog skulle bli så lycklig så jag skulle börja gråta. Och för min katt dog igår han hette Gorillan. :/

 47. hej..

  skulle gärna vilja ha en invites till voodler eftersom jag ser på film varje dag å det är ganska dyrt å hyra filmer…:)

  hoppas du kan ge mig en…:)

  gott nytt år

  johan

 48. Hart velat haft voddler sedan jag hörde om det för jag vill kolla film på datorn istället och jag vill ha en invite

 49. Vad är Voddler? Voddler är som en godis för en pojke eller docka för en flicka, Iphon för min fru eller cykel för min son. Det är dröm. Tillgång till filmer 24 timmar i dygnet. Jag är filmälskare. Jag tycker om att titta på filmer. Inte alla. Jag tycker om bra filmer. Filmer som kan berätta något till mig. Jag brukar titta på filmer med mina vänner. Vi hyr några filmer på kvällen köper snacks och öl och tittar, lyssnar och njuter. Det är fantastiskt. Man är i annat värld. Ibland 1000 år tillbaka och ibland 200 år i framtiden. Jag älskar detta känsla. Men jag förstar inte varför mina vänner kan somna mitt i tredje filmen halv fyra på natten.
  Snälla, jag drömmer om Voddler varje natt. Jag väntar på svaret och hoppas på det bästa. Hälsar alla dem filmälskare på nättet.

  MVH
  J.J.

 50. I love the consept.
  I would love to get an invite and it would meen a lot to me.
  Maybe i get one, i sure hope so 😀

 51. tjena jag skulle bli jätte tacksam för en invite för jag kollar på film dagligen och jag är förtillfället sjuk så jag skulle bli jätte glad om jag fick en invite:d

 52. hej alla snackor om voddler och det värkär skit bra 😀 skule bli glad för en invite 😀

 53. Hej!

  Jag skulle dö för att få en voddler invite så fort du får tillgång till några!
  Jag älskar film och skulle utnyttja det till max!
  Jag har försökt få tag på en invite i flera månader och setat uppe på nätterna för att invänta nya!
  Nu är jag så sliten så det skulle vara ett mirakel om du gav mig en, du kan göra mitt liv!

  Gott nytt!

 54. hej, har letat efter en voddler invite länge nu för att det verkar riktigt bra och många av mina vänner har det.
  skulle ha grymt stor nytta av voddler ,både jag och min flickvän.
  Skulle behöva det,för jag har ingen dvd än, och jag är inte en teknisk person så har inget nedladdningsprogram på datorn.(än).Jag älskar filmer..
  Skulle vara det bästa som kan hända.
  mvh,jeppe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *